Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης

Μέσα σε σεμνό και λιτό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης και παραλαβής στο Γεν. Νοσοκομείο Χαλκίδας του μηχανήματος για την μονάδα τεχνητού νεφρού,το οποίο προσέφερε ο Πανευβοϊκός Σύλλογος ''Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ''την Παρασκευή 3/10/2014 στις 12π.μ.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ.Καρούζος παρουσία του Διευθυντή της Νεφρολογικής κ.Αλατά,της υπευθύνου της μονάδας νεφρού,της Διευθύνουσας του προσωπικού κας Σχοινά και άλλων ιατρών,ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αρχιμ.π.Τιμόθεο Μπαϊμπάκη τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και τα μέλη και φίλους του Συλλόγου που παραβρέθηκαν στην πρόσφερε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του Συλλόγου γι' αυτή την συνεργασία και δωρεά προς το Νοσοκομείο,δια της οποίας ανατέλλει μια νέα εποχή για τους νεφροπαθείς,για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Τέλος επισημάνθηκε η ανάγκη αλλαγής όλων των μηχανημάτων της νεφρολογικής μονάδας διότι είναι παλιάς τεχνολογίας και εποχής και η υπόσχεση από τον Πρόεδρο του Συλλόγου 'Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ' και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας για αγαστή συνεργασία και συνέχεια της προσπάθειας για την κάλυψη άμεσων και ουσιαστικών αναγκών προς το συμφέρον των συνανθρώπων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου